Termékek és szolgáltatások

A NISZ cégcsoport tagjaként működő IdomSoft Zrt. szakmai filozófiájának két alappillére a szakmai függetlenség megőrzése és a kiterjedt iparági kapcsolatok kiépítésére való törekvés. Társaságunk nem kötődik szoftverházhoz, hardverszállítóhoz, de erős szakmai kapcsolatot tart fenn a piacvezető informatikai cégekkel. Ez a biztosítéka annak, hogy mindenkor a konkrét szakmai követelményhez legjobban igazodó eszközöket tudjuk ajánlani megrendelőinknek. Figyeljük az informatika elméletének és gyakorlatának fejlődését, ismerjük a trendeket, képesek vagyunk kiválasztani és meghatározni a perspektivikus tendenciákat, az ígéretes termékeket. Munkatársaink rendszeres képzése a jövőnk záloga.

Termékeink

Termékeink lehetővé teszik, hogy a közigazgatáson túl a piac szereplői és az állampolgárok is csatlakozni tudjanak a dinamikusan bővülő állami elektronikus ügyintézési szolgáltatásokhoz.

Bővebben

Szolgáltatásaink

Az IdomSoft Zrt. az egyedi fejlesztésű alkalmazások mellett tette le a voksát. Nem hisszük, hogy minden igény kielégíthető a célszerűen megvásárolt standard szoftverekkel. Meggyőződésünk, hogy az informatikai eszközök felhasználói körében továbbra is szükség van funkciógazdag, felhasználóbarát, rugalmas, az igényeket messzemenően figyelembe vevő egyedi rendszerekre.

Bővebben

×